Inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Ingelogd blijven
 
Inloggen

Uw wachtwoord vergeten? Klik hier

Nog niet als gebruiker geregistreerd? Klik hier

×

Bedrijfsprofiel

Braad livestock

Optimale service in aan- en verkoop

Startkalveren, vaarskalveren, verse vaarzen jongvee en complete melkveestapels. braad livestock heeft in haar Nederlandse en internationale klantenbestand een gevarieerd aanbod van diverse kwaliteiten runderen beschikbaar. Zo kunnen we de juiste dieren aan de juiste koper tegen de juiste prijs leveren. Ons doel bij het bemiddelen van runderen is dan ook tevreden kopers en verkopers. braad livestock biedt u daarbij extra meerwaarde door het complete traject, van transactie tot en met het transport, te begeleiden.

Koppels van enkele dieren tot grote veestapels. Wij van braad livestock weten hen met onze potentiële kopers in binnen- en buitenland goed te bemiddelen. Wij verkopen runderen in Europa, Rusland en Noord-Afrika. De dieren die u als klant wenst, kunnen wij voor uw kopen in landen als Nederland, Duitsland en Denemarken.

Als braad livestock zijn we al bijna tien jaar ervaring in de export van fokvee. Ons betrouwbare en gedegen netwerk op de internationale markten maakt ons een ideale partner voor het bemiddelen van uw fokvee. We kunnen diverse rassen leveren, met de nadruk op Holstein-Friesian. Daarbij heeft braad livestock dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Elk dier wordt gecontroleerd, gekeurd en voorzien van een gezondheidscertificaat door een dierenarts.

Ook schenkt braad livestock veel aandacht aan het transport van de dieren, waarbij de kwaliteit en de gezondheid voorop staat. Niet alleen bij de moderne veewagens op de weg, maar ook voor het transport over grote afstanden via de boot of het vliegtuig.


Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Braad Livestock
Adres
Ecopark 11
8305 BJ  Emmeloord
NL
Telefoon
06-50277217
Website Alle advertenties

Foto's