Inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Ingelogd blijven
 
Inloggen

Uw wachtwoord vergeten? Klik hier

Nog niet als gebruiker geregistreerd? Klik hier

×

Bedrijfsprofiel

Veehandel Kuenen is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verwaarden van slacht-, gebruiks- en fokvee in binnen- en buitenland. Kopende en verkopende partijen worden door ons op efficiënte wijze aan elkaar gekoppeld op de manier waar wij de voorkeur aan geven nl. korte lijnen met duidelijke afspraken en heldere calculaties.

Slachtvee

Dagelijks leveren wij slachtkoeien en slachtstieren aan gerenomeerde slachterijen in Nederland. Uiteraard worden uw leveranties volgens de PVE-normen afgehandeld en op tijd betaald

Kalveren

Ook voor de kalverafzet kunt u bij ons terecht. Deze verhandelen wij op maandag en donderdag.

Melkvee; fok- en gebruiksvee

Bedrijfsbeëindiging, en daarmee de verkoop van gehele veebeslagen is voor ons bedrijf een belangrijk onderdeel geweest de afgelopen jaren. Door de vraag van onze afnemers in binnen- en buitenland is het voor Veehandel Kuenen geen probleem om grote koppels melkvee en jongvee op de juiste plek te brengen.

Import Fleckvieh uit Zuid-Duitsland. Ons specialisme!

Sinds 2002 zijn wij actief betrokken bij de grootste KI-vereniging in Duitsland nl. Bayern Genetik, in Poing, bij München, in Beieren. Voor deze organisatie, die in vijf individuele Stamboeken met 12000 melkveehouders zijn oorsprong vindt, regelt Veehandel Kuenen de afzet van Fleckvieh fok- en gebruiksmelkvee naar alle bestemmingen binnen Europa en ook daarbuiten. 

Weide- en mestkoeien

Onze wekelijkse importen van Simmentalers uit Oostenrijk en Italië, gaan in de regel rechtstreeks naar onze klanten, waaronder zich uiteraard ook veel collegahandelaren bevinden die wij met onze expertise, ten aller tijde, met raad en daad bijstaan.

Ook in de binnenlandse handel van weide- en mestdieren weten we de weg. Vraag en aanbodzijde worden door ons aan elkaar gelinkt en de logistiek daarop afgestemd.


Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Veehandel Kuenen BV
Adres
Nieuwsteeg 4
7021 JV  Zelhem
NL
Telefoon
06-54993658 of 0631335252
Website Alle advertenties

Foto's